Inici Actualitat El Casal de jubilats celebra el 35è aniversari

El Casal de jubilats celebra el 35è aniversari

0
COMPARTIR

festa-casal-jubilats-2015

Com és habitual a principis de març l’Associació de Jubilats de Taradell celebra el seu aniversari. Aquest dissabte 7 de març en va complir 35 i ho va fer amb els actes tradicionals. Primer de tot es va celebrar una missa a l’església Sant Genís, on no hi va faltar la participació de l’Esbart dansaire Sant Genís. Els grups infantils van oferir una exhibició de danses.

En acabar es va fer la foto de grup de tots els participants a la jornada festiva davant l’església. Al migdia es va procedir a fer el dinar de germanor al restaurant Terra Endins. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments