Inici Actualitat Albert Pujol guanya el 4t ascens a Sant Sadurní

Albert Pujol guanya el 4t ascens a Sant Sadurní

0
COMPARTIR

albert-pujol-ascens-sant-sadurni

El taradellenc Albert Pujol es va imposar aquest diumenge 8 de març en la quarta edició de l’Ascens a Sant Sadurní, cursa de muntanya organitzada pel Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines amb la col·laboració de la secció de corredors de muntanya SantFeliu Corre.

Pujol va entrar a la meta amb un temps d’1 hora 51 minuts i 46 segons per completar els 22,4 quilòmetres de recorregut i un desnivell acumulat de 1.300 metres. Segon va ser Pedro Ordoñez amb quasibé 9 minuts més. I tercer David Liesa, pocs segons després.

La prova va comptar amb uns 280 participants. Albert Pujol també va ser guanyar el premi Vèrtic, que consistia en un val de 250 euros, per al corredor més ràpid en pujar a Sant Sadurní.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments