Inici Actualitat La UD Taradell s’enfonsa en perdre contra el San Lorenzo

La UD Taradell s’enfonsa en perdre contra el San Lorenzo

0
COMPARTIR

ud-taradell-san-lorenzo-2015

De nou, un mal inici de partit de la Unió Deportiva Taradell li ha tornat a costar la victòria. Aquest dissabte contra el San Lorenzo els taradellenc van perdre per 1 a 4, després que en els 20 primers minuts rebessin tres gols.

El començament nefast del Taradell va acabar sent decisiu aquest dissabte. En poc més d’un quart d’hora els visitants es van posar amb un 0 a 3 al marcador. De fet, la primera meitat va ser de domini visitant. El Taradell, mal posat sobre el terreny de joc i sempre arribant tard a qualsevol jugada, no funcionava. Poc després de la mitja hora els visitants en una falta van enviar una pilota al pal. Però al minut 35 i després d’una ocasió de Canó que va acabar en córner, va arribar el gol local. Unes clares mans dins de l’àrea van ser sancionades amb penal, que va transformar Talavera.

ud-taradell-san-lorenzo-20152A la segona part, es va començar amb domini taradellenc. S’arribava amb més claredat i perill i el San Lorenzo es van anar endarrerint. Donaire va tenir el gol a les botes en una centrada de Canó que va rematar de primeres, però un defensa va impedir el gol desviant la pilota a córner. Al minut 74, però, va arribar la sentència. Una falta lateral mal defensada va acabar amb la pilota al segon pal on un jugador visitant va marcar a plaer. Fins al final, poca cosa a destacar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments