Inici Actualitat Triomf del CP Taradell a la pista del filial del Noia Freixenet

Triomf del CP Taradell a la pista del filial del Noia Freixenet

0
COMPARTIR

cp-taradell-noia2014En partit avançat a aquest divendres el Club Patí Taradell va derrotar el CE Noia Freixenet B per 3 a 7. No va ser un partit fàcil, ja que els de Sant Sadurní d’Anoia disposaven d’algun jugador d’altres categories per reforçar-se.

Tot i això, el Taradell, que està en ratxa sempre va anar per davant en el marcador, excepte a l’equador del primer temps. David Montero va avançar als taradellencs, però els locals van capgirar el resultat posant-se 2 a 1. La reacció abans del descans va permetre que un gol de Masoliver i un altre d’Edu Genís deixessin el marcador en 2 a 3 al descans.

A la segona meitat va continuar la igualtat. El Noia va empatar a 3, però el Taradell no va perdre la paciència i va sentenciar a continuació. Una falta directa de Marçal Casadevall va suposar el 3 a 4 i a continuació van arribar la resta de gols amb Albert Benito i Masoliver com a protagonistes. El CP Taradell es manté quart a la Primera Nacional catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments