Inici Actualitat La 2a edició del cicle ‘Nits musicals a Santa Llúcia’ s’enceta aquest...

La 2a edició del cicle ‘Nits musicals a Santa Llúcia’ s’enceta aquest dissabte

0
COMPARTIR

nits-musicals-santa-llucia4

Després de la bona acollida que va tenir la iniciativa, aquest diumenge comença la segona edició del Cicle de concerts ‘Nits musicals a Santa Llúcia’, que organitzen els Amics de Santa Llúcia. En total, s’han programat cinc concerts en espais singulars del poble, amb epicentre a la capella de Santa Llúcia, espai que destaca per la seva acústica.

quartet-quixoteEl primer serà aquest dissabte 7 de març a 2/4 de 9 del vespre. La proposta comptarà amb el Quixote Quartet, una de les formacions de cambra més prometedores del panorama musical, que interpretarà ‘Les set últimes paraules de Jesucrist a la creu’ de Joseph Haydn. La formació va néixer l’any 2006, i està composada per Daniel Cubero com a primer violí; Maria Sanz com a segon violí, Bernat Bofarull a la viola i Amat Santancana al violoncel.

Els pròxims concerts seran el 19 d’abril, i el 3, 17 i 31 de maig, tots ells a les sis de la tarda. El 19 d’abril s’interpretaran sonates de Gioachino Rossini a càrrec de BWQ – Barcelona Wind Quartet. El 3 de maig serà el torn per la guitarra de Darío Barroso i el 17 de maig per Bach a tres on s’interpretaran obres per a violí i cel·lo. El Cicle es tancarà el 31 de maig amb el Grup Rebla’T, que ja va participar en la primera edició, que interpretarà les Quatre estacions. A banda de la Capella Santa Llúcia, també s’aprofitarà com a espai la Capella del Santíssim de l’Església Sant Genís i el Centre cultural Costa i Font.

El preu de l’entrada de cada concert és de 10 euros per persona i 20 per unitat familiar, incloent fills menors de 19 anys. Cal recordar que, sobretot, la Capella Santa Llúcia té un aforament molt limitat que ja l’any passat va fer que alguns interessats no poguessin assistir als concerts. I és que prop de 500 persones van assistir a algun dels cinc concerts programats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments