Inici Actualitat Som Dones organitza actes per commemorar el Dia Internacional de la dona

Som Dones organitza actes per commemorar el Dia Internacional de la dona

0
COMPARTIR

mostra-cuines-2014Dijous tindrà lloc l’acte més institucional dels que s’organitzen a Taradell per commemorar el Dia Internacional de la Dona del 8 de març. La Biblioteca Antoni Pladevall i Font serà l’espai on es farà la tradicional lectura del manifest a càrrec de Som Dones a les 8 del vespre. Tot seguit, tindrà lloc el monòleg de Sandra Rossi ‘Va de piropos’ i s’inaugurarà l’exposició ‘Rostres de dones’, cedida per l’ONG Ajuda en acció, al vestíbul del centre cutural.

Com és habitual el dissabte es farà la 8a edició de la Mostra de cuines del món a partir de les 6 de la tarda. El Centre cultural Costa i Font comptarà amb diverses parades on es podran degustar plats d’arreu del món. Com a novetat hi haurà balls de Bollywood a càrrec de Shindia Centre de Granollers.

El dilluns 9 de març a la Biblioteca també es dedicarà l’Hora del conte. A les 6 de la tarda s’explicaran contes amb protagonistes femenins sota el títol ‘Noies intrèpides’ a càrrec de l’Ós mandrós. Finalment, el 14 de març tindrà lloc un cine-fòrum a la sala del mig de can Costa. Es projectarà una pel·lícula sobre discriminació salarial entre homes i dones ‘Pago justo’ a les 6 de la tarda. Estarà moderat per Mercè Voltas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments