Inici Actualitat Oriol Garcia del CPE Taradell guanya el circuit de promeses de tennis...

Oriol Garcia del CPE Taradell guanya el circuit de promeses de tennis taula

0
COMPARTIR

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquest passat dissabte el matí es va disputar la darrera prova del Circuit Promeses Individual en el format de nivells d’aquesta temporada. Oriol Garcia, que participava al Nivell E a Sabadell, va aconseguir de nou guanyar la competició després de ser primer a la fase de grups i guanyar totes les eliminatòries.

L’Ian i en Ruben Llacer van participar al Nivell H a Barcelona on van quedar en quarta i cinquena posició, respectivament.

Aquesta setmana torna la competició pel TT Mont-rodon al Grup C de la Lliga Intercomarcal. El dissabte l’equip taradellenc visitarà el TT Sant Vicenç, que té els mateixos deu punts en la lluita per les primeres posicions de grup.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments