Inici Actualitat La primera part condemna la UD Taradell al camp del San Pedro

La primera part condemna la UD Taradell al camp del San Pedro

0
COMPARTIR

udtaradell-sanpedro2014Derrota per 4 gols a 2 de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge al migdia al camp del segon classificat de la Segona Catalana. Els primers 45 minuts han estat suficients per sentenciar el partit a favor dels locals.

I és que a la primera meitat el San Pedro ha marcat quatre gols. De fet, el partit ha començat molt malament per als taradellencs que al primer minut de joc ja han encaixat el primer gol en una falta a la frontal de l’àrea. La sortida dels locals ha estat molt intensa i en el primer quart d’hora han marcat dos gols més. El segon ha arribat en el llançament d’una falta lateral i el tercer en un contraatac. Amb 3 a 0 el joc ja ha quedat totalment condicionat. A més, just abans del descans el San Pedro ha marcat el 4 a 0, resultat amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

A la segona el Taradell ho ha intentat i ha maquillat el resultats amb dos gols a la part final. El Taradell ha millorat i amb pressió a dalt, ha jugat molt millor. Primer Joan Canó ha fet el 4 a 1 al minut 78 en una pilota llarga. I poc després Marçal Sala, també en una jugada semblant, ha posat el 4 a 2 definitiu. I en els deu últims minuts el Taradell ha tingut més ocasions per marcar. Primer un xut de Marc Font que ha sortit fregant el travesser i, més tard, en una jugada on s’ha reclamat penal per mans d’un defensa. I abans d’acabar en un xut creuat de Talavera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments