Inici Actualitat El CP Taradell suma una nova victòria en guanyar al Caldes B

El CP Taradell suma una nova victòria en guanyar al Caldes B

0
COMPARTIR

cp-taradell-caldesb-2015

Victòria del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda al municipal del Pujoló. L’equip de Climent Muñoz va derrotar al Caldes B per 6 a 3, en un matx on sempre va portar la iniciativa en el marcador i de forma clara.

cp-taradell-caldesb-20153A la primera part el Taradell ja va encarrilar el partit amb dos gols, d’Albert Benito i de Marc Nuri. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Només començar els segons 25 minuts Eduard Genís feia el 3 a 0. Els visitants van escurçar diferències. A l’equador del segon temps hi va haver uns minuts de bogeria amb gols per les dues bandes.

Primer Gerard Castellà semblava sentenciar el partit amb el 4 a 1. I més després que Marçal Casadevall amb un xut creuat llunyà fes el 5 a 1. Però els visitants van reaccionar ràpid i en dos minuts van fer dos gols consecutius. Les esperances dels visitants, però, van durar poc, ja que Gerard Castellà va fer un minut després el 6 a 3, que ja seria definitiu.

cp-taradell-caldesb-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments