Inici Actualitat L’Esbart dansaire Sant Genís celebra diumenge la 35a Festa del soci

L’Esbart dansaire Sant Genís celebra diumenge la 35a Festa del soci

0
COMPARTIR
Bastoners de l'Esbart Sant Genís ensenyant els balls

Bastoners de l'Esbart Sant Genís ensenyant els ballsDiumenge es compliran 35 edicions de la Festa del soci i tradicional arrossada de l’Esbart dansair Sant Genís de Taradell. La festa comptarà amb diverses activitats durant el matí i la tarda.

Tot començarà a les 11 del matí amb una cercavila pels carrers de Taradell. Una hora més tard es farà un taller de ball de bastons per a tots aquells que els faci gràcia practicar o iniciar-se en aquesta disciplina que sempre ha cuidat l’Esbart.

L’acte més social serà a les 2 del migdia amb la tradicional arrossada, que tindrà lloc al Centre Cultural Costa i Font. El menú consta d’arròs, botifarra amb patates, postres, pa i beguda i hi està convidat tothom sempre que prèviament hagi adquirit un tiquet a Can Vilaró. El preu és d’11 euros pels adults i 7 per la mainada (fins a 7 anys) i cal portar de casa els plats, el got i els coberts.

La festa es tancarà a partir de les 5 de la tarda. Tothom qui vulgui podrà gaudir d’una roda d’esbarts infantils i juvenils.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments