Inici Actualitat El TT Mont-rodon participa al torneig de dobles de Sant Quirze

El TT Mont-rodon participa al torneig de dobles de Sant Quirze

0
COMPARTIR

tt-montrodon-howardJordi Forcada i Werner Howad del TT Mont-rodon van participar fent parella al ja tradicional torneig de Dobles Intercomarcal celebrat a Sant Quirze de Besora dissabte a la tarda. La parella taradellenca va ser segona a la fase de grups amb una victòria i una derrota. Ja al quadre final van guanyar a Quim Portet i Xevi Novellas del Borgonyà/St Vicenç a setzens de final per 3 a 0, i després van perdre a vuitens davant els olotins Oriol Puigmal i Jaume Borràs per 1 a 3.

D’altra banda, molt bona actuació del CPE Taradell a la lliga escolar en la segona jornada de la competició per equips celebrada a Torelló. L’equip va poder aconseguir la victòria després de mostrar un bon joc en els tres partits que van jugar. Tots es van guanyar per la mínima, 3 a 2, contra el TT Ripoll A, el TT Torelló i el TT Ripoll B.

L’equip després d’aquesta segona jornada continua en els primers llocs empatat a 10 punts al capdavant amb el TT Ripoll A, el CTT Roda de Ter i La Salle Manlleu. Així que el desenllaç del dissabte 28 de febrer a Vic ho decidirà tot. Van jugar: Ian Llacer, Ruben Llacer i Pau Mas.

Mentrestant, aquesta setmana es reprèn la Lliga Intercomarcal de grans on el TT Mont-rodon ha quedat enquadrat al Grup 3. Aquesta jornada té descans, i la següent ja començarà visitant el TT Sant Vicenç. Aquest dissabte els joves de l’escola del club disputaran la sisena prova del Circuit Promeses Individual. Oriol Garcia jugarà al Nivell E a Sabadell, i Ian i Ruben Llacer ho faran al Nivell H a Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments