Inici Actualitat La botiga Floretes guanya el concurs d’aparadors del Carnaval de Taradell

La botiga Floretes guanya el concurs d’aparadors del Carnaval de Taradell

0
COMPARTIR

concurs-aparadors-carnaval-2015

L’Agrupació de Botiguers de Taradell, coincidint amb el Carnaval de Taradell, va organitzar un concurs d’aparadors entre els seus associats. Qui volia podia guarnir l’aparador amb l’única condició que estés dedicat a una regió d’Espanya. El premi al millor aparador va ser per la botiga Floretes, que va guarnir-lo insipirat en Andalusia.

El premi consisteix en el disseny de l’aparador per part d’una empresa especialitzada. Cal destacar també que molts dels comerciants del poble es van disfressar durant tot el dissabte amb la intenció de crear ambient carnavalesc durant tot el dia. Aquí podeu veure imatges d’alguns dels aparadors.

concurs-aparadors-carnaval-20152

concurs-aparadors-carnaval-20153

concurs-aparadors-carnaval-20154

concurs-aparadors-carnaval-20155

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments