Inici Actualitat La UD Taradell empata in extremis davant del Súria

La UD Taradell empata in extremis davant del Súria

0
COMPARTIR

ud-taradell-suria-20152

Un gol de Sergi Company al minut 90 va posar el 2 a 2 definitiu entre la Unió Deportiva Taradell i el Súria aquest dissabte a la Roureda. Els taradellencs van anar sempre a remolc en el marcador, tot i fer una bona segona part.

El partit va començar amb domini taradellenc, que en els primers deu minuts va portar la iniciativa i va disposar de dos xuts llunyans de Jordi Pladevall. A partir d’aquí igualtat en el joc. A la mitja hora Canó en una internada per la dreta ho provava, però amb poc angle el porter va rebutjar el seu xut. I tot seguit va arribar el gol visitant. Al minut 31 una combinació va acabar amb una centrada per la dreta que habilitava el davanter del Súria per marcar a plaer.

ud-taradell-suria-2015Aquí van arribar els pitjors minuts del Taradell que va acusar el gol. Als 38 el Súria tenia una nova ocasió que va acabar amb un xut massa centrat que va agafar Nil. I tres minuts més tard, la més clara. Una passada de la mort per l’esquerra que va acabar a les botes d’un jugador del Súria que va enviar el xut massa elevat quan la porteria era tota per ell. Abans del descans, oportunitat pel Taradell. Combinació entre Marçal i Canó, i el primer no va encertar a rematar des de l’interior de l’àrea.

La segona part va ser només per al Taradell. Bon inici amb moltes ocasions. Al minut 48 en una centrada de Canó per la dreta Toni Donaire va rematar i un defensa va salvar el gol des de la línia. I al minut 54 en una jugada semblant arribava l’empat. En aquest cas Donaire va centrar i Canó, retallant al defensa, va definir amb l’esquerra.

Eren els millor minuts pel Taradell. Al 65 Toni Donaire va tenir el segon gol a les seves botes. Va rematar de primeres una centrada d’Erra per la dreta, però no va tocar bé la pilota i va sortir desviada. I quan semblava que el més probable era el gol local, va arribar l’1 a 2.

En la primera ocasió del segon temps el Súria va aprofitar una falta a la frontal de l’àrea per fer un autèntic golàs per l’escaire. Al minut 83 els visitants haurien pogut sentenciar en un u contra u que va salvar Nil desviant la pilota amb el peu.

L’empat va arribar al minut 90. L’àrbitre va assenyalar falta tècnica en una cessió de la pilota al porter. I Company en la falta indirecta va elevar la pilota per fer el 2 a 2 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments