Inici Actualitat El Carnaval de Taradell comptarà amb més mesures de seguretat aquest any

El Carnaval de Taradell comptarà amb més mesures de seguretat aquest any

0
COMPARTIR

carnaval-20145El fet que el Carnaval sigui una de les festes més multitudinàries que es celebren a Taradell ha fet que es munti un dispositiu de vigilància i protecció per evitar problemes. En els darrers anys ja es comptava amb un sistema per controlar el pas de carrosses i talls de trànsit, però aquest any s’ha decidit augmentar-lo. El motiu és evitar riscos, actes incívics i el consum massiu d’alcohol a la via pública per part de menors, tenint en compte precedents d’altres edicions.

Així, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil de Taradell, agents locals i Creu Roja vetllaran aquest dissabte perquè el Carnaval transcorri amb normalitat. La principal novetat és que durant la tarda es realitzaran controls als accessos de la població per incautar alcohol entre els menors, i també ampolles de vidre o objectes perillosos.

Al mateix temps, el cos de Protecció Civil i els agents Locals seran els encarregats de gestionar el trànsit de la població i de la coordinació de la part sanitària amb Creu Roja. Ajuntament i cossos de seguretat demana la col·laboració ciutadana per detectar qualsevol incident. Per això posen els següents telèfons a disposició:

– Mossos d’Esquadra: 112

– Agents locals: 670.01.99.66

– Protecció Civil: 628.92.74.84

– Creu Roja:  687.58.95.67

 

Afectacions per al trànsit

A partir de les 3 de la  tarda d’aquest dissabte fins a les 7 del matí de diumenge no es podrà aparcar als següents carrers: Ronda dels Vilademany, C/ de la Granja, C/ de la Pau, C/ Doctor Flèming, C/ de la Font del Xumet, C/ de Catalunya, Pg. de Sant Genís, Crta. de Mont-rodon, Pg. de Domènec Sert, Crta. de Balenyà, C./ de la Vila, Av. Montseny, C/ de Sant Sebastià, Plaça de les Eres i C/ de Miquel Martí Pol.

D’altra banda, a partir de les 5 de la tarda aproximadament, la circulació a la Ronda dels Vilademany i als carrers adjacents quedarà afectada, i a partir de les 7 de la tarda quedarà afectada a tota la població. Es recomana a tots els visitants que facin ús dels carrers de la Coma del Reig i de l’Església per aparcar o també la zona de l’Institut o al Camp de Futbol que són els sectors per on no passa la rua de Carnaval.

Per no perjudicar el trànsit i donar continuïtat a la ronda de circumval·lació durant la rua de Carnestoltes, es muntarà una circulació especial per donar sortida els cotxes que es vulguin desplaçar d’una banda a l’altra del poble. Per aquest motiu es farà un carril de doble sentit al carrer Miquel Martí i Pol per enllaçar la ronda des de la rotonda de la Carretera de Mont-rodon fins a la rotonda de l’Atlàntida.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments