Inici Actualitat El Carnaval 2015 de Taradell veurà desfilar una vintena de carrosses

El Carnaval 2015 de Taradell veurà desfilar una vintena de carrosses

0
COMPARTIR

carnaval-20143Tot a punt perquè la disbauxa s’apoderi de Taradell aquest dissabte. Una vintena de carrosses i comparses participaran a la rua de la disbauxa a partir de les 7 del vespre. Entre les carrosses i comparses inscrites, unes 700 persones ocuparan els carrers de Taradell. A elles se’ls afegiran diversos grups, que a títol personal, també participaran de la rua taradellenca. Un any més, les millors carrosses tindran premi.

La millor carrossa rebrà 400 euros; la segona, 250; i la tercera, 100, repartits en vals de 10 euros gentilesa de l’Agrupació de Botiguers. També es premiarà a la millor comparsa amb 100 euros.

El tret de sortida a la rua del Carnaval el donarà l’actor, humorista i imitador de personatges, Pep Plaza que farà el pregó del Carnaval de Taradell des d’un escenari ubicat a la Ronda dels Vilademany. Plaza agafarà el relleu al presentador i director del programa de RAC 1 La Segona Hora, Quim Morales, pregoner l’any passat. Plaza també formarà part del jurat que s’ubicarà en un punt de recorregut per valorar les tres millors carrosses i la millor comparsa juntament amb l’organitzador del carnavals de Torelló, Christian López; el fundador del carnestoltes i el Cau de Bruixes de Centelles i membre de la Comissió organitzadora, Toni Carrasco; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Taradell, Lluïsa Sañé, i la tècnica de Cultura i Comunicació, Berta Vaqué. La rua de Carnaval començarà just després del pregó de Pep Plaza.

La primera carrossa serà la de Ràdio Taradell, que portarà el Rei o Reina Carnestoltes, un paper que encarnarà un taradellenc/a i que per segon any consecutiu estarà acompanyat pel reietó, en aquest cas, Lluc Cegarra.

Recorregut del Carnaval

Enguany i a causa de les obres a l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, la concentració es farà a la Ronda dels Vilademany i, per tant, es canviarà l’inici del recorregut. Des de la Ronda dels Vilademany s’anirà cap al carrer de la Font del Xumet, baixarà pel carrer Catalunya on s’enllaçarà amb la carretera de Balenyà. A continuació es passarà pel passeig de Sant Genís, la carretera de Mont-rodon, el passeig Domènec Sert, la carretera de Balenyà, el carrer de la Vila, el carrer Catalunya, l’avinguda Montseny, el carrer Sant Sebastià, la plaça de les Eres i la carretera de Balenyà. La rua acabarà, altre cop, al monument de l’Atlàntida. Això sí, les carrosses i comparses que vulguin sortir abans de la rua ho podran fer després de passar pel carrer de la Vila. Podran seguir pel carrer Batllia.

Es demana a totes les carrosses que un cop acabi la rua tornin cap al seu local/nau. D’aquesta manera es facilitarà que no hi hagi aglomeracions ni retencions al municipi que puguin provocar incidents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments