Inici Actualitat El 13è Premi literari Solstici de Taradell obre el període per rebre...

El 13è Premi literari Solstici de Taradell obre el període per rebre treballs

0
COMPARTIR

premi-solstici2014Ja s’han publicat les bases per participar a la 13a edició del Premi literari Solstici de Taradell. Fins el 29 d’abril es poden presentar els treballs a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Tal i com es va fer l’any passat comptarà amb dues categories, una per adults i el premi Jordi Capell en categoria infantil. Aquesta última serà per a nens i nenes fins als 12 anys, mentre que la d’adults serà per a treballs de majors de 16 anys.

Hi continuaran havent dos apartats: poesia i prosa. I es premiaran els dos millors treballs de cada modalitat literària amb 300 i 200 euros, respectivament, per la categoria d’adults i un lot de llibres per al primer premi de l’infantil. L’acte de lliurament del Premi Literari Solstici es celebrarà el divendres dia 19 de juny a 2/4 de 9 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments