Inici Actualitat Preparat un cicle de xerrades i tallers per a dones de Taradell

Preparat un cicle de xerrades i tallers per a dones de Taradell

0
COMPARTIR

tallers-donesAquest mes de febrer s’encetarà la primera de les activitats adreçades a dones que organitza la regidoria de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Taradell amb el suport de la Mancomunitat La Plana. El proper dimecres 25 de febrer a 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc al Centre Cultural Costa i Font la primera xerrada anomenada “La dona en menopausa”. Anirà a càrrec d’Elena Crespi, psicòloga d’Interpersonal Vic.

Aquesta activitat servirà per parlar del què és la menopausa, com afecta a la dona aquesta etapa i de quins són els consells i orientacions per viure-la millor. Properament es durà a terme una altra activitat en aquest cas en format taller i sota el títol “Eines per viure en positiu: aprendre a cuidar-se” a càrrec de Piti Capella, educadora i mestra. Aquest taller s’allargarà sis sessions setmanals, els dimecres (4, 11, 18 i 25 de març i 8 i 15 d’abril) d’1/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda al Centre Cultural Costa i Font.

Les persones interessades a participar en aquest taller o bé a informar-se’n més detalladament, ho poden fer a l’Àrea Social de la Mancomunitat La Plana, fins el 24 de febrer, per telèfon 93 812 54 45 o bé a través del correu electrònic: serveissocials@mancoplana.cat. L’horari d’atenció de les oficines és els divendres de 9h a 14h i els dilluns i dimecres de 16 a 19h.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments