Inici Actualitat Xerrada per explicar a les entitats de Taradell com els afecten els...

Xerrada per explicar a les entitats de Taradell com els afecten els canvis fiscals

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha organitzat una xerrada informativa per aquest 17 de febrer amb l’objectiu d’explicar a les nombroses entitats del poble com els afecta la reforma fiscal que ha entrat en vigor aquest 2015. Les modificacions compliquen més el dia a dia de les entitats, la majoria d’elles gestionades des del voluntariat i sense ànim de lucre.

La principal novetat és que les entitats sense ànim de lucre hauran de presentar l’Impost de Societats, encara que no es realitzi cap activitat econòmica. Això obligarà a fer canvis en la comptabilitat de la majoria d’entitats i a tenir en compte més obligacions relacionades amb la llei de transparència. L’Ajuntament de Taradell té previst donar suport a les enitats per tal de complir amb els requisits que es demanen d’acord amb la Llei 27/2014 que ha entrat en vigor l’1 de gener d’aquest 2015.

La jornada tindrà lloc a les 7 de la tarda al Centre Cultural Costa i Font

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments