Inici Actualitat S’amplia i millora el parc infantil del costat del dispensari

S’amplia i millora el parc infantil del costat del dispensari

12
COMPARTIR

parc-infantil-dispensari

Des de fa uns dies ja s’ha estrenat el parc infantil del costat del dispensari municipal. L’Ajuntament de Taradell hi va fer treballs de reforma i millora, ja que en aquesta zona hi havia un mur de pedra perillós per als més menuts.

parc-infantil-dispensari1La reforma ha consistit en millorar tot aquest perímetre amb un tancament de bruc i ampliar la zona amb més mòduls de joc. S’hi han col·locat tres jocs nous i tres molles, i alguns que ja hi eren s’han reparat o repintat. També s’ha incorporat mobiliari urbà, bancs i paperees, i s’ha plantat nou arbrat. Al mateix temps la part que dóna al carrer s’ha delimitat amb un tancament de fusta.

parc-infantil-dispensari2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

12 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Alfons Jiménez
Alfons Jiménez
23 febrer 2015 21:01

Jo, al contrari del què diu molta gent -segons la Taradellenca-, no només crec que l’alcalde Verdaguer no ha gestionat bé els diners, sinó que a més crec que la seva gestió ha estat enfocada en prioritats equivocades. Taradellenca, l’etern exemple perquè ho entenguis: L’Espai d’Aigua (molt macu, això sí), 4.500.000€ (com el pressupost anual de tot el poble). Això són 750€/taradellenc (inclosos nens, pensionistes, aturats,…). Vagis o no vagis a la piscina. Si s’hi apunten 600 taradellencs (molts o pocs, són el 10% de la població), pel seu manteniment l’Ajuntament haurà d’afegir 180.000€/any; això són 30€/taradellenc. Vagis o no… Llegeix més »

Debat
Debat
19 febrer 2015 17:46

Taradellenca, està molt bé que segueixis la politica municipal, tot i que sembla que sols segueixes una part, la que t’interessa dir aquí. No has dit que l’únic “gran projecte” en el qual l’oposició està en contra és l’eufemísticament anomenat “Espai d’Aigüa i Salut” per no dir piscina coberta. Projecte que ja es veurà on porta a l’economia de l’Ajuntament. De ben segur llegeixes les actes dels plens. Bé, no tota l’oposició hi està en contra, com ja saps perquè segueixes la política municipal. Sempre hi ha un regidor de l’oposició que ho recolza tot pel bé del poble¡¡¡ I,… Llegeix més »

Taradellenca
Taradellenca
19 febrer 2015 2:20

Poc Taradellenc ets, doncs, perquè jo també estic ficat en alguna entitat i mai se m’ha adreçat cap membre de l’oposició a les festes que organitzem la nostra comissió. De fet, mai ens han donat suport. En aquest cas, ni el candidat al qual es referia en Jordi no ha fet acte de presència. Estic d’acord amb en Jordi en tot el que diu. CiU té l’equip de govern, però si segueixes la política municipal, l’oposició sempre ha estat negativa amb grans projectes i ho critica tot. En lloc de treballar de cara als vilatans durant els quatre anys, han… Llegeix més »

Joan
Joan
19 febrer 2015 21:58
Reply to  Taradellenca

Jo vull un alcalde que gestioni un poble, sabent que hi ha persones a ajudar i escoltar. Un poble no és una empresa, a vegades és la sensació que tinc de Taradell.

Dubto que sigui bo que aquest poble en faci “la comptabilitat els mateixos 20 anys.

Joan G.

Taradellenc
Taradellenc
18 febrer 2015 18:54

Que jo sàpiga, l’equip de govern de CiU no té majoria absoluta. Per tant, entenc que s’ha de felicitar a tots els components de l’Ajuntament, sense el suport de l’oposició o part de l’oposició no hi hauria feina, ni ben ni mal feta. El mateix val pel suport a les entitats.

Tinguem les coses clares.

Gemma
Gemma
18 febrer 2015 21:38
Reply to  Taradellenc

Ole tú!

Jordi
Jordi
17 febrer 2015 19:09

Les eleccions a tocar, però aquestes obres estan dissenyades des de fa un any i mig o dos, almenys pel que puc buscar. De vegades, les obres son més visible, però el que és trist i lamentable és veure com critiqueu un ajuntament i un equip de govern que ha sapigut portar una gestió acurada dels diners del poble, i potser la resta de legislatura no ha estat tot de grans obres. Però penso que el més important és que hagin sabut estar al costat de les persones, de les entitats i associacions del poble. El que és trist, és… Llegeix més »

Gemma
Gemma
18 febrer 2015 21:44
Reply to  Jordi

El que també és trist, és que l’ajuda a les entitats es doni per “noms i cognoms”. Formo part d’alguna entitat del poble i discrepo amb la teva opinió, ja que segons quines ajudes venen amb comptagotes (quan venen).

Crec que l’oposició també hi fica mà, sinó el govern no hauria fet tot el que ha fet.

Salut

Jesús
Jesús
17 febrer 2015 13:06

Sempre, cada quatre anys ens adonem que les eleccions són properes pel fet de veure al poble obres, remodelacions, poda d’arbres exhaustiva etc etc. Trobo que és trist que l’activitat relacionada amb totes aquestes actuacions no es tinguin en compte (tant a fons) la resta de legislatura.

Tot plegat sembla només una manera d’intentar guanyar uns vots.

Lamentable

Anònim
Anònim
17 febrer 2015 11:39

Un grup de pares i avis us felicita per aquest nou parc. Feia molta falta.

Taradellenc
Taradellenc
17 febrer 2015 2:53

Les eleccions són a tocar, és hora d’inauguracions.