Inici Actualitat El CP Taradell empata contra l’Alpicat en un partit amb molts gols

El CP Taradell empata contra l’Alpicat en un partit amb molts gols

0
COMPARTIR

cptaradell-alpicat20143Empat a 7 gols entre l’Alpicat i el Club Patí Taradell en el partit de lliga de la Primera Nacional catalana de dissabte. Va ser un partit amb molts gols, circumstància no massa habitual en un partit de l’equip de Taradell.

El partit va estar molt equilibrats, entre dos equips que van oferir un gran hoquei ofensiu. De fet, la igualtat es matenia després dels primers 25 minuts quan el marcador assenyalava un empat a 3, després dels gols de Miquel Masoliver, Marc Nuri i Dani. Al segon temps, van continuar les alternances i el moviment en el marcador. Al final, els dos equips van empatar a 7. A la segona part pel Taradell van marcar Masoliver, Edu Genís, Marçal Casadevall i Gerard Compte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments