Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon contra el Ripoll

Derrota del TT Mont-rodon contra el Ripoll

0
COMPARTIR

tt-montrodon-febrer-2015El TT Mont-rodon va tancar la primera fase de la Lliga Intercomarcal amb una derrota a la pista del TT Ripoll per 5 a 2. Els jugadors taradellencs només van poder guanyar contra el tercer jugador de l’equip ripollès, tot i tenir dos partits molt ajustats que es van decidir al cinquè joc. Van jugar: Rafel Montenegro (1), Jordi Forcada (1) i Werner Howad.

El TT Mont-rodon ha quedat en la 12a posició a la taula i jugarà la segona fase de la Lliga Intercomarcal al grup 3 contra els següents equips amb qui farà el partit de tornada de la primera fase: Sant Quirze TTC B, TT Sant Vicenç, TT Torelló A i CTT Roda de Ter. Aquesta fase començarà el 28 de febrer fins al 28 de març.

Mentrestant, al Circuit de Promeses individual els tres jugadors de l’escola del CPE Taradell van participar aquest passat dissabte a la cinquena prova del Circuit disputat a Calella. Oriol Garcia, després de ser primer de grup, es va imposar al Nivell F i pujarà a l’E en la següent trobada. Ruben Llacer va ser sisè de grup del Nivell G i baixarà, i Ian Llacer va ser quart de grup al Nivell H.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments