Inici Actualitat Xerrada preventiva per prevenir riscos a joves i menors durant el Carnaval

Xerrada preventiva per prevenir riscos a joves i menors durant el Carnaval

0
COMPARTIR

carnaval-20144Protecció Civil de Taradell, Ajuntament de Taradell i Mossos d’Esquadra organitzen aquest dijous una xerrada per fomentar la prevenció entre els menors i joves de cara al Carnaval de Taradell 2015. La conferència tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre al Centre cultural Costa i Font i va adreçada a pares i mares.

L’objectiu és parlar de les normes i la seguretat, així com dels riscos als quals estan exposats els menors i joves en aquest tipus de festes i com afrontar-ho. El motiu és que últimament la rua de Carnaval s’ha convertit en un espai d’ingesta d’alcohol massiva i, fins i tot, amb algun cas de coma etílic que ha hagut de requerir assistència mèdica de l’ambulància.

La xerrada-col·loqui comptarà amb la piscologa d’Interpersonal Vic, Assumpta Muns, la Mosso d’Esquadra, Irene Dàvila, el tècnic de Protecció Civil, Jaume Cutrina, i el cap de la unitat de prevenció i emergència de Protecció Civil, Joan Puig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments