Inici Actualitat Teràpies naturals i espiritualitat a la 3a Fira Obrint la Ment de...

Teràpies naturals i espiritualitat a la 3a Fira Obrint la Ment de Taradell

0
COMPARTIR
3a fira obrint la ment 2015

3a fira obrint la ment 2015

El Centre cultural Costa i Font va acollir aquest cap de setmana la tercera edició de la Fira Obrint la ment amb una proposta de xerrades i tallers sobre espiritualitat i teràpies. El format era el mateix que en la darrera edició. Estructurat en dos dies amb xerrades i tallers en dues sales que el diumenge es complementava amb un espai amb tastets de teràpies i estands a la sala gran de can Costa.

Les teràpies comptaven amb espais per al shiatsu, reiki o la reflexologia, juntament amb especialistes en constel·lacions familiars o numerologia tàntrica.

Pel que fa a les xerrades se centraven en energia, cosmètica natural o com comunicar-se. No tot eren conferències, ja que també hi havia propostes de gimnàs per l’esquena, ioga, meditació, tècniques de respiració o alineament de xacres amb el poder de l’aigua. En total una trentena de propostes diferents. Només caldia pagar un euro simbòlic per cada taller i xerrada, i tres euros pels tastets de teràpies. La fira estava organitzada per Ràdio Taradell i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

A continuació podeu veure alguna imatge més.

[shashin type=”albumphotos” id=”64″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments