Inici Actualitat La UD Taradell perdona i surt derrotada contra el Tibidabo Torre Romeu

La UD Taradell perdona i surt derrotada contra el Tibidabo Torre Romeu

0
COMPARTIR

ud-taradell-recurs-2015La Unió Deportiva Taradell ha perdut aquest diumenge al migdia un partit que tenia molt de cara. Els taradellencs han sortit derrotats per 3 a 2 contra el Tibidabo Torre Romeu, tot i que jugar una part amb superioritat numèrica i avantatge en el marcador.

A la primera meitat, bon futbol del Taradell que ha triangulat bé i ha tingut ocasions per marcar. El 0 a 1 ha arribat en una pilota a l’espai que Canó ha definit a la perfecció. Era el minut 19. Poc després Marc Font ha tingut una ocasió en una xilena que ha parat el porter i, poc més tard, Albert Muntal amb un xut massa elevat. Just abans del descans els locals han quedat amb inferioritat en una pilota llarga a Canó que ha estat aturat amb falta.

Però a la segona meitat, la tònica del partit ha canviat totalment. Sense res a perdre els locals han jugat amb molta intensitat i agressivitat i han obligat al Taradell a defensar. Els taradellencs només es dedicaven a defensar i l’empat ha arribat al quart d’hora en un xut des de la dreta que ha tocat el pal i ha rebotat a l’esquena de Nil introduint-se dins la xarxa.

Però el Taradell ha estat capaç de tornar a marcar. Dos minuts més tard, en un contraatac Toni Donaire ha fet l’1 a 2. El Taradell es tornava a avançar, però el partit continuava dominat pels locals. Així, a l’equador del segon temps han tornat a empatar a 2. I quan faltava un quart d’hora en una caiguda a l’àrea, l’àrbitre ha senyalat penal a favor del Tibidabo. La pena màxima ha suposat el 3 a 2.

Fins al final, els locals s’han dedicat a defensar i el Taradell ha intentat buscar l’empat, però sense crear massa perill.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments