Inici Actualitat El CP Taradell goleja al Shum Maçanet

El CP Taradell goleja al Shum Maçanet

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2014Victòria sense problemes del Club Patí Taradell – Cos Físicwell aquest dissabte al vespre contra el cuer de la Primera Nacional Catalana. L’equip taradellenc va golejar per 11 a 3 al Shum Maçanet B.

Després del parèntesi que havia suposat la disputa de la Copa Generalitat, el Taradell va tornar a la competició. El partit no va tenir història i l’equip de Climent Muñoz va encarrilar-lo ja de bon inici. A la mitja part s’hi va arribar amb el resultat de 4 a 1. A la segona meitat va arribar l’espectacle de gols fins a l’11 a 3 definitiu.

Els golejadors van ser Marçal Casadevall amb 3 gols, Masoliver, Albert Benito i Marc Soler amb 2, i Gerard Castellà i Edu amb un.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments