Inici Actualitat A partir de dilluns canvis de circulació per les obres de l’Avinguda...

A partir de dilluns canvis de circulació per les obres de l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer

0
COMPARTIR

obres-avinguda-verdaguer

Des d’aquest dilluns es produeixen canvis en la circulació a causa de les obres que s’estan fent a l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer de Taradell. Durant dues o tres setmanes, la mobilitat es veurà condicionada pels canvis de direccions en aquesta zona. El motiu és que comencen els treballs en l’encreuament entre aquesta avinguda i el carrer de Catalunya.

L’afectació més important és que no es podrà circular a l’Avinguda de Mn. Cinto Verdaguer entre el passeig del Pujoló i l’Atlàntida. Excepte pels veïns que es procurarà que en tot moment puguin accedir als seus habitatges.

obres-avinguda-verdaguer2Així, els vehicles que vinguin per la rotonda del Tanatori seran desviats pel passeig del Pujoló cap al carrer Ramon Pou. Mentre que els que entren per la rotonda de l’Atlàntida i que baixen pel carrer Catalunya continuen sent desviats cap al carrer Miquel Martí i Pol, tal com succeeix ara.

També hi haurà canvis pels veïns de la zona del camp de futbol de la Roureda, ja que no tindran sortida al carrer Catalunya per l’Avinguda Mossèn Cinto, tal i com tenien ara. Amb els canvis, el sentit de circulació del carrer Sant Jordi (tocant al camp de futbol) tindrà un petit tram de doble sentit, ja que servirà pels que van direcció al camp de futbol, però també pels que surten d’aquella zona. Hauran de passar pel carrer Puigmal, girar cap al carrer de les Abelles i tornar pel carrer Guifré el Pilós per sortir pel carrer Sant Jordi direcció a la rotonda de l’Atlàntida (al mapa en color verd).

Tots els canvis estaran degudament senyalitzats a la via pública.

planol-obres-avinguda-verdaguer

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments