Inici Actualitat Mossos i Protecció Civil fan xerrades preventives amb motiu del Carnaval

Mossos i Protecció Civil fan xerrades preventives amb motiu del Carnaval

0
COMPARTIR

xerrada-carnaval-proteccio-civil

Els Mossos d’Esquadra i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell estan realitzant aquests últims dies unes jornades preventives a l’Institut de Taradell amb motiu dels carnavals. Els dos cossos de seguretat i emergència imparteixen xerrades als cursos de 3r i 4t d’Eso amb l’objectiu de prevenir el consum d’alcohol, drogues, agressions i robatoris durant la rua de Carnaval.

xerrada-carnaval-proteccio-civil2Els mossos d’Esquadra són els encarregats d’informar dels riscos i quines lleis sancionadores s’apliquen en cas que es consumeixi alcohol a la via pública. També es parla dels procediments a seguir en cas derobatori o agressions sexuals.

Mentrestant els membres de Protecció Civil donen consells de seguretat durant la festa de carnaval, expliquen la coordinació entre Mossos d’Esquadra, Agents o Policies Locals, Protecció Civil i Sanitaris i com s’ha d’actuar davant d’una emergència.

Des d’ambdues parts, es recalca als adolescents que la responsabilitat del consum d’alcohol i drogues recau sobre ells mateixos i també els seus pares. Mossos d’Esquadra i Protecció Civil de Taradell, conjuntament amb Agents Locals i Creu Roja, muntaran un ampli dispositiu de seguretat durant el Carnaval de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments