Inici Actualitat Taradell va acollir la lliga intercomarcal escolar aleví i infantil de tennis...

Taradell va acollir la lliga intercomarcal escolar aleví i infantil de tennis taula

0
COMPARTIR

equip-aleví-cpe-taradell

Molt bon començament per l’equip del CPE Taradel a la Lliga Intercomarcal Escolar 2015 en categoria aleví-infantil. Tot i tenir els tres jugadors alevins, van fer una bona jornada.

En aquesta primera trobada, que en part es va fer a Taradell (Les Pinediques), els locals van aconseguir dues victòries i una derrota en els tres partits que es van disputar. El primer partit es va perdre per un ajustat 2-3 contra La Salle Manlleu, i tot seguit l’equip va guanyar per 4-1 i 5-0 al Vic TT Aleví A i El Carme-La Salle, respectivament. Van jugar Ian Llacer i Pau Mas.

Mentrestant, l’equip sènior del TT Mont-rodon va perdre de forma contundent a casa contra un rival directe, el Sant Quirze TTC B, per 1 a 6. L’equip no va estar massa encertat des del començament i els rivals ho van aprofitar per endur-se els dos punts en joc. Amb aquesta derrota i a falta d’un partit aquest dissabte a domicili contra el TT Ripoll, l’equip queda a l’onzena posició. Van jugar: Jordi Forcada (1), Oriol Garcia i Jaume Cunill.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments