Inici Actualitat Taradell acull aquest cap de setmana la 3a edició de la Fira...

Taradell acull aquest cap de setmana la 3a edició de la Fira Obrint la ment

0
COMPARTIR

Fira Obrint la ment

Després de la bona acollida de les dues primeres edicions de la Fira Obrint la ment, la tercera edició repeteix el format de dos dies i arriba aquest cap de setmana, tot i el canvi de dates. Serà amb activitats programades des de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre. En total, s’han programat una trentena de propostes, entre xerrades d’experts i tallers, i les parades i els tastets de teràpies.

La Fira oficialment començarà divendres amb la xerrada inaugural de Carme Parreño sobre “Introducció al Feng Shui, harmonització de la llar”. El certamen es farà al Centre Cultural Costa i Font, que es dividirà en tres espais: a la sala del mig s’hi faran conferències i tallers; a la sala de dalt, conferències; i a la sala gran, només diumenge, s’hi instal·larà la fira de productes i es podran fer tastets de diferents teràpies, com reflexologia, reiki, shiatsu, Flors de Bach, iridologia o numerologia tàntrica. Totes les activitats aniran a càrrec d’experts en la matèria de la comarca i d’altres punts del país.

2a-fira-obrint-mentDissabte a les 9 del matí s’iniciarà amb una classe de gimnàs per l’esquena a càrrec d’Anna Sors. A partir d’aquí, hi haurà una classe de meditació amb Beth Clariana, una d’hipopressius amb Anna Sors, la xerrada de Carina Casanovas “Què és la PNL?”; Biodansa amb Laura Gibert, “Meditació activa d’Osho” amb Marta Ramos; “Flors de bach” amb Didle Crownley; “La teràpia eqüestre” amb Gerard Torrent o les conferències “Connecta la teva feminitat sanant la teva energia amorosa i sexual” amb Marta Ramos, “Coneix el teu sòl pelvià” amb Anna Sors i “La cosmètica natural” amb Carme Martínez i Deirdre Crowley.

Diumenge l’activitat començarà amb una classe de ioga amb Montse Baulenas. Tot seguit es farà “Iniciació al Tantra. Connecta amb l’amor incondicional” amb David Cano; una classe de gimnàs per l’esquena i hipopressius amb Anna Sors; un petit recorregut pel món de les teràpies naturals amb Araceli Trias; Tècniques de respiració amb José Antonio Medel i la xerrada “L’art de comunicar-te, com em comunico? Comunicació interna i externa. Eines de la teràpia Gestalt per l’autoconeixement” amb Sara Medel.

Paral·lelament també es farà un taller d’alineament de xacres amb el poder de l’aigua amb Dolors Camacho; es repetirà la conferència ‘Coneix el teu sòl pelvià’ amb Anna Sors; “Txi Kung, l’art de cultivar la salut” amb Joan Carles Sagrera; “Reiki: L’energia a les teves mans” amb Teresa Cabrera; “Tu pots sanar la teva vida. Mètode Louise L. Hay” amb Carina Casanovas i “Els 7 centres de poder intern amb Reiki’, amb Dolors Camacho.

L’accés a la fira serà lliure. Només caldrà pagar un euro simbòlic per cada taller i xerrada, i tres euros pels tastets de teràpies. La fira està organitzada per Ràdio Taradell i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

A l’apartat d’agenda teniu tots els horaris. Galeria d’imatges de l’edició 2013.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments