Inici Actualitat Més de 100 barcelonistes a la calçotada dels 25 anys de la...

Més de 100 barcelonistes a la calçotada dels 25 anys de la Penya Barcelonista Taradell

0
COMPARTIR

25anys-penya-barcelonista-taradell2

La Penya Barcelonista Taradell va celebrar aquest diumenge 1 de febrer el primer dels actes que serveixen per commemorar el 25è aniversari de la seva fundació. L’acte consistia en una calçotada popular que va comptar amb uns 130 barcelonises.

25anys-penya-barcelonista-taradellL’acte es va fer al Centre cultural Costa i Font i també va comptar amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, el regidor d’Esports, Joan Casassas, i el directiu del departament de penyes del FC Barcelona, Daniel Vila. També hi era el representant de la Federació de penyes d’Osona i el Ripollès, Josep Carrillo.

La calçotada va estar molt animada amb un ambient de germanor entre els presents. També hi va haver parlaments de l’alcalde, del president de la Penya Barcelonista Taradell, Josep Autonell, i del representant del FC Barcelona.

De cara al mes de juny es farà un concurs de dibuix entre les escoles de primària del municipi. També hi ha previst fer un col·loqui amb representants destacats del món barcelonista. Al mes d’octubre es farà un dinar de celebració i cloenda de les noces d’argent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments