Inici Actualitat Ràdio Taradell organitza diumenge el 2n Mercat dels Gitanos a Taradell

Ràdio Taradell organitza diumenge el 2n Mercat dels Gitanos a Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell

Coincidint amb el Carnaval, Ràdio Taradell organitza la segona edició del Mercat dels Gitanos, un mercat de disfresses i andròmines relacionades amb el Carnaval però també tot tipus de productes de segona mà. Es farà aquest diumenge a la plaça de les Eres entre les 10 del matí i les 2 del migdia.

Es preveu que la participació sigui alta davant la bona acollida que va tenir l’any passat i en el qual els firaires en van quedar satisfets i amb ganes que hi hagués noves edicions. Per participar-hi, només cal presentar-se a la plaça a les 9 del matí, i es faran les inscripcions, que són gratuïtes, i la distribució de les parades. Cada participant disposarà d’un espai de dos metres per muntar la seva parada.

Ràdio Taradell fa anys que estudiava la idea d’organitzar un mercat d’ocasió, conegut també com a mercat del trasto en d’altres municipis, i, finalment, l’any passat el va tirar endavant, en col·laboració amb l’Ajuntament, i el fa coincidir amb el Carnaval de Taradell, que serà el dissabte 21 de febrer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments