COMPARTIR

Avui us presentem una nova foto històrica de Taradell de l’arxiu fotogràfic de Daniel Molsosa i Vall-llovera. Les fotos ens les cedeix en en Jaume Molsosa, el seu fill, per reviure el nostre passat.

Aquesta foto data del desembre de 1954. En Jaume ens escriu això:

“Qui tenia una eixida, als anys cinquanta, hi plantava un hort i hi tenia un galliner per ajudar a la migrada economia familiar de post-guerra. Aquest vailet, una mica esporuguit, es mira recelós el fotògraf des del darrera de la tela metàl·lica que impedia les gallines d’escapar-se i menjar-se les hortalisses.”

Nota: Si algú pot aportar dades sobre llocs, persones, fets…. o vol fer un comentari, serà molt benvingut, per tal de completar millor les fotografies i el seu significat. Al mateix temps si en volgués alguna còpia es pot posar en contacte amb nosaltres al mail: info@taradell.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments