Inici Actualitat L’equip A de l’INS Taradell representarà la UVic a la Lliga de...

L’equip A de l’INS Taradell representarà la UVic a la Lliga de debat de batxillerat

0
COMPARTIR

lliga-debat

L’equip A de l’INS Taradell acaba de proclamar-se guanyador de la primera Lliga de debat de secundària i de batxillerat que ha organitzat la UVic en el marc de la competició que impulsa la Xarxa Vives d’Universitats. L’equip vencedor s’ha imposat als altres quatre participants en guanyar dos debats i obtenir 555 punts. Per nombre de punts acumulats, ha quedat segon l’equip Socraticoi de l’IESVic, seguit del Taradell B, els Pterodàctils de l’IES Vic, i l’IES Voltreganès.

L’equip A de Taradell, format per Maria Oriol, Marta Bigas, Gemma Soler, Laia Sors i Laia Camprubí, serà l’encarregat de representar la UVic i Osona a la final dels Països Catalans que tindrà lloc a Salt els dies 27 i 28 de març.

És el primer cop que la UVic organitza aquesta competició pensada perquè estudiants de 4t d’ESO i batxillerat aprenguin a parlar en públic, a fer equip i a defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular. El tema proposat per aquesta ocasió ha estat “Els diners fan la felicitat?”.

La Lliga de debat de secundària i batxillerat neix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari que impulsen cada any la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana i en la qual la UVic fa 7 anys que participa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments