Inici Actualitat Derrota contundent del TT Mont-rodon davant del líder

Derrota contundent del TT Mont-rodon davant del líder

0
COMPARTIR

tt-mont-rodon-2015Derrota clara del TT Mont-rodon per 7 a 0 a domicili contra el líder de la Lliga Intercomarcal d’enguany i de les darreres temporades, el Sant Quirze TTC A. L’equip del Bisaura no va donar opció als jugadors taradellencs que, tot i provar-ho, poca sort van tenir. Només van guanyar dos jocs en tot el matx. Van jugar: Jordi Forcada, Jaume Cunill i Werner Howad.

L’equip torna a situar-se a l’onzena posició a la taula empatat amb el Sant Quirze TTC B, el rival d’aquesta setmana, on hi ha en joc la classificació pel segon grup de cara a la segona fase de la competició.

Mentrestant, dissabte comença la primera jornada de la Lliga Intercomarcal Escolar per equips 2015. El CPE Taradell hi participa amb un equip format pels tres jugadors del club (Ian i Ruben Llacer, i Pau Mas) en categoria aleví-infantil. La lliga compta amb 10 equips inscrits on jugaran a cada trobada 3 jornades del campionat, que finalitzarà el dia 28 de març.

Sis equips participaran a la trobada que es celebrarà a Taradell a partir de les 10 del matí al gimnàs del col·legi Les Pinediques. Mentre que els altres quatre ho faran a Ripoll. A part de l’equip local del CPE Taradell també hi participaran: La Salle Manlleu, El Carme-La Salle, el CTT Roda de Ter, el Vic TT Aleví A i el Vic TT Aleví B.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments