Inici Actualitat Derrota de la UD Taradell al camp del Bellavista

Derrota de la UD Taradell al camp del Bellavista

0
COMPARTIR

ud-taradell-recurs-2015Segona derrota consecutiva de la Unió Deportiva Taradell. En el primer partit de la segona volta de Segona Catalana els taradellencs han perdut per 3 a 0 al camp del Bellavista Milan.

La primera meitat ha tingut poc a destacar. El Taradell ha jugat uns bons 25 primers minuts. Sense massa ocasions, però ben posat. La millor ocasió ha estat una rematada d’Albert Muntal després d’una centrada per la banda que ha passat molt a prop del travesser. Els locals han tingut més presència en els últims minuts del primer temps, però sense cap ocasió clara de gol.

La segona part ha estat més moguda. El Taradell no ha sortit massa bé i en els primers minuts el Bellavista ha aprofitat una pilota a l’esquena de la defensa per fer l’1 a 0. Una vaselina a Nil l’ha acabat empenyent el davanter centre sobre la línia de gol.

Poc després, cap als 20 minuts els locals s’han quedat amb inferioritat per una doble groga del seu central. Una targeta per la falta i la segona per protestar. El Taradell no ha sabut aprofitar la superioritat. Després d’una ocasió de Company, els locals han aprofitat un contraatac per fer el 2 a 0. Aquest gol ha desmoralitzat els taradellencs, que ja no han sabut refer-se del cop. Cap a les acaballes del partit ha arribat el 3 a 0 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments