Inici Actualitat El CP Taradell comença la segona volta perdent el derbi a Tona

El CP Taradell comença la segona volta perdent el derbi a Tona

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2014Derrota del Club Patí Taradell Cos Fisicwell aquest dissabte a la tarda en el derbi de Primera Nacional Catalana contra l’HP Tona. Els tonencs, que ocupen posicions capdavanteres, van guanyar per 3 a 1.

Com ja va passar en el primer partit de lliga, el Tona va començar dominant i es va avançar per 1 a 0. El partit se’ls va posar de cara just abans del descans, quan van fer el 2 a 0 a falta de 40 segons. Amb aquest resultat en contra es va arribar a la mitja part.

A l’inici de la segona meitat el CP Taradell va aconseguir reduir les diferències. Al minut 11 va fer el 2 a 1 que obria el partit. I va arriscar per capgirar el marcador, però quan buscava l’empat, a falta de dos minuts per la conclusió, els locals van sentenciar amb el 3 a 1.

Ara la competició s’atura perquè la setmana vinent es disputa la Copa Generalitat. Recordem que el CP Taradell no podrà defensar títol en no acabar entre els quatre primers la primera volta de competició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments