Inici Actualitat Joan Morcillo Vivet guanya el 2n concurs d’instagram dels Tonis de Taradell

Joan Morcillo Vivet guanya el 2n concurs d’instagram dels Tonis de Taradell

0
COMPARTIR

premi-instagram-tonis-2015

El 2n concurs de la Festa dels Tonis de Taradell, organitzat per InstaOsona i la comissió de la festa, ja té guanyador. La fotografia de Joan Morcillo Vivet (@vimojo), de Taradell, amb 132 likes ha estat l’escollida pels seguidors d’InstaOsona per emportar-se el premi. A la imatge es podia observar en detall el morro d’un cavall agafat amb una mà acostant-lo a una camisa blava amb l’emblema dels Tonis de Taradell.

El guanyador ha estat premiat amb un dinar per a dues persones al restaurant La Nonna Jovita de Taradell. La imatge de Joan Morcillo és una de les tres fotografies finalistes del concurs seleccionades prèviament pels gestors d’InstaOsona i la Comissió de la Festa dels Tonis. Els altres dos finalistes han estat Vicenç Pons (@pons_83), de Taradell, amb una foto en què es mostraven dos bous tirant d’un carro durant el passant dels Tres Tombs, i Josep Güell (@josepguell56), de Vic, amb una imatge d’un carro durant el passant. Aquestes imatges han rebut 104 i 93 likes, respectivament.

La votació popular per part dels seguidors d’InstaOsona es va fer des de les 10 de la nit de dimecres fins dijous a la mateixa hora. Els gestors d’InstaOsona es mostren contents davant la participació al concurs amb gairebé 200 fotos etiquetades amb els hashtags #tonistaradell15 i #instaosona, publicades entre el 9 i el 12 de gener, i destaquen el bon nivell de les imatges. Per fer la selecció de les tres finalistes es va tenir en compte que les imatges reflectissin la tradició i l’esperit de la Festa dels Tonis de Taradell.

Es tracta del 2n concurs d’Instagram que organitzen conjuntament InstaOsona i els Tonis de Taradell. La comunitat InstaOsona va néixer el 6 de desembre del 2013 i, des de llavors, ja ha organitzat quinze concursos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments