Inici Actualitat Victòria del TT Mont-rodon davant l’Arbúcies

Victòria del TT Mont-rodon davant l’Arbúcies

0
COMPARTIR

tt-mont-rodonPrimera victòria de l’any pel TT Mont-rodon després de suar de valent per guanyar al CTT Arbúcies per un ajustat 4 a 3. Els locals es van posar 2 a 0 a favor amb una bona arrencada, però els de La Selva no van posar les coses fàcils i es va arribar al final dels partits individuals amb empat a 3. El partit de dobles va fer de jutge, i després de començar perdent, els taradellencs es van acabar imposant per 3-1. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Rafel Montenegro (1,5) i Werner Howad (0).

Amb aquesta victòria el TT Mont-rodon es torna a situar a la desena posició de la taula amb 10 punts a falta de tres jornades per el final de la primera fase de la competició. Aquesta setmana l’equip es desplaça fins a Sant Quirze de Besora per jugar contra el primer equip de l’entitat que està al capdavant de la taula.

Mentrestant, bona actuació dels joves jugadors del CPE Taradell a la quarta prova del Circuit Promeses Individual celebrat aquest dissabte passat a Barcelona. En el Nivell G, Oriol Garcia, després de ser primer a la fase de grups, va arribar finalment a les semifinals i pujarà al Nivell F. En aquest mateix nivell Ruben Llacer, tot i fer uns bons i lluitats partits, no va tenir tanta sort i va quedar cinquè de grup. Ja al Nivell H Ian Llacer va fer un bon torneig i es va classificar en cinquena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments