Inici Actualitat Alumnes de l’INS Taradell participen a la Lliga de Debat de la...

Alumnes de l’INS Taradell participen a la Lliga de Debat de la UVic

0
COMPARTIR
Foto: Ximo Górriz
Foto: Ximo Górriz
Foto: Ximo Górriz

Quatre alumnes de l’INS Taradell han pres part aquest dimecres al matí en la primera sessió de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives d’Universitats. La iniciativa ha tingut lloc a la UVic i els participants han hagut de debatre sobre el tema “Els diners fan la felicitat?”. L’INS Taradell ha guanyat el seu debat davant de l’IES Vic en un dels dos debats que s’han fet avui.

Foto: Ximo Górriz
Foto: Ximo Górriz

La segona sessió de la competició tindrà lloc el 27 de gener. L’equip guanyador participarà a la fase final del Campionat de Catalunya que se celebrarà a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Salt els dies 27 i 28 de març, amb els campions de les universitats d’Alcant, Andorra, UAB, Girona, Jaume I, Lleida, UPF i València.

Aquest és el primer cop que la UVic participa a la competició. L’activitat preten ensenyar als estudiants a parlar en públic, fer equip i defensar un tema tant a favor com en contra, usant el català com a llengua vehicular. El jurat està format per Miquel Genís, professor de Dret de la UVic, un estudiant de la UVic que ha participat a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives, i professionals membres de les Aules de la Gent Gran de la UVic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments