Inici Actualitat Taradell disfruta la festa més tradicional de Sant Sebastià

Taradell disfruta la festa més tradicional de Sant Sebastià

0
COMPARTIR

ball-ciri-2015

Com cada 20 de gener Taradell està de festa. Aquest dimarts molts taradellencs van participar en els actes més tradicionals de la Festa de Sant Sebastià, la Festa Major d’hivern. A primera hora del matí i per agafar forces ha tingut lloc la xocolatada popular al carrer Sant Sebastià.

fm-sant-sebastia-2015-xocolatadaTot seguit, s’ha fet una cercavila pels carrers del poble amb els gegants de Taradell, mentre els pabordes i les autoritats prèviament s’havien dirigit cap a l’església Sant Genís. Al migdia ha tingut lloc l’acte més multitudinari amb el Ball del Ciri al mig de la Plaça de les Eres, mentre el públic envoltava als pabordes que interpretaven la tradicional dansa.

Més tard, hi ha hagut danses tradicionals amb els grups més petits de l’Esbart dansaire Sant Genís. Cal destacar que la festa ha comptat amb la presència del director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig.

A la tarda han finalitzarat els actes amb l’espectacle infantil ‘Marremango’ dels Pepsicolen a can Costa a 2/4 de 6 de la tarda. Cal destacar que per aquest dissabte queda la Festa del Motor a partir de les 9 del matí a l’aparcament de la Coma del Reig.

fm-sant-sebastia-20152

ball-ciri-20152

fm-sant-sebastia-2015

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments