Inici Actualitat La Penya Barcelonista Taradell celebra el 25è aniversari durant tot el 2015

La Penya Barcelonista Taradell celebra el 25è aniversari durant tot el 2015

0
COMPARTIR

penya-barcelonista-presentacio-25-aniversari

Durant aquest 2015 la Penya Barcelonista Taradell celebra els 25 anys de la seva fundació. Per aquest motiu, ha preparat diverses activitats commemoratives. La primera s’ha fet aquest 20 de gener, coincidint amb la Festa Major d’hivern, en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell amb l’alcalde, el regidor d’esports, Joan Casassas, i el president de l’entitat, Josep Autonell.

I és que la fundació es va fer el 20 de gener de 1990, després de l’impuls d’un grup de persones. Avui s ‘ha fet una recepció amb la presentació dels actes. El primer serà aquest pròxim 1 de febrer amb una calçotada popular al Centre cultural Costa i Font. També està previst que al mes de juny es faci un concurs de dibuix entre les escoles de primària del municipi. També hi ha previst fer un col·loqui amb representants destacats del món barcelonista. Al mes d’octubre es farà un dinar de celebració i cloenda de les noces d’argent.

Cal destacar que fa uns dies diversos membres de la Penya ja van participar en el passant dels Tres Tombs de Taradell amb un carruatge ornamentat amb els números 25 i els colors blaugrana.

penya barcelonista tonis 2015

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments