Inici Actualitat La UD Taradell tanca la primera volta amb derrota a Llerona

La UD Taradell tanca la primera volta amb derrota a Llerona

0
COMPARTIR

ud-taradell-recurs-2015

Derrota de la Unió Deportiva Taradell en l’últim partit de la primera volta a Segona Catalana. Els taradellencs van caure per un 3 a 0 a Llerona, massa ampli pel que va ser el partit.

El partit va començar sense un dominador clar en un camp molt petit. Però en una jugada aïllada al minut 9 un xut del Llerona va tocar a l’avantbranç de Joan Molist. Tot i que no tenia el braç estirat, l’àrbitre va assenyalar penal. Va suposar l’1 a 0 per als locals. Més tard, en una jugada semblant a centrada d’Erra l’àrbitre no va veure penal ni tampoc en una obtstrucció a Martí Pedrón a dins de l’àrea.

Al minut 25 va arribar el 2 a 0 en un servei de banda que cap defensor taradellenc va encertar a rebutjar i un jugador del Llerona va aprofitar per rematar a gol. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part el Taradell va poder escurçar diferències en un xut des de la fronta d’Albert Muntal que s’estavellava al pal. En un altre córner Martí Pedrón va rematar des del segon pal i la pilota va tocar el travesser. El Taradell a mesura que passaven els minuts va anar arriscant més i en un contraatac a les acaballes del partit el Llerona va fer el definitiu 3 a 0.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments