Inici Actualitat El CP Taradell no podrà defensar títol a la Copa Generalitat en...

El CP Taradell no podrà defensar títol a la Copa Generalitat en empatar a Palafrugell

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs20142El Club Patí Taradell, actual campió de la Copa Generalitat, no podrà defensar títol. L’equip taradellenc va empatar aquest dissabte a Palafrugell i ha quedat fora de les quatre primeres places de Primera Catalana que donen accés a disputar la competició. Un cop finalitzada la primera volta el Taradell compta amb 26 punts i és cinquè a la classificació.

El CP Taradell necessitava guanyar per assegurar la classificació, tot i que al davant hi tenia el tercer classificat, el CH Palafrugell, que tampoc tenia la plaça assegurada. Va ser un partit molt disputat en un pavelló amb molt de públic.

 

Al descans s’hi va arribar amb 2 a 1 per als locals. El gol taradellenc el va fer Marçal Casadevall, que va maquillar un mal inici de partit. A la segona part en un ràpid contraatac Albert Benito va fer el 2 a 2 definitiu, aprofitant una passada de David Montero. Abans Albert Dalmau va ser providencial aturant dues faltes directes i un penal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments