Inici Actualitat Al 2014 a Taradell continua la tendència d’haver-hi més naixements que defuncions

Al 2014 a Taradell continua la tendència d’haver-hi més naixements que defuncions

0
COMPARTIR

taradell-panoràmicaContinua la tendència a haver-hi més naixements que defuncions a Taradell en els últims anys. Durant el 2014 hi va haver 66 naixements i 54 defuncions, segons dades del registre municipal. En els dos casos la tendència és lleugerament superior a la que es va registrar el 2013 (61 naixements i 52 defuncions), però diferent a la de 2012 (73 naixements i 46 defuncions).

En quant a defuncions, durant el 2014 es van produir 54 enterraments, 31 dels quals van ser de dones i 23 d’homes. Curiosament el mes de març va ser el que va tenir més defuncions amb un total de 7. Al marge d’aquestes xifres, cal remarcar també que s’han produït quatre defuncions a Taradell de persones no empadronades al poble, i també sis persones que van morir fora van ser enterrades al municipi.

Mentrestant els naixements van registrar un total de 66 nounats, 35 nens i 31 nenes. El mes de gener va ser el de més natalitat amb 9 naixements.

Podeu consultar les defuncions i els naixements als apartats de la web. En el primer cas només són les que s’informen a través d’esqueles i en el segon hi apareixen els que donen permís paternal perquè surtin publicats en aquesta web.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments