Inici Actualitat S’entrega la panera sortejada durant la Festa dels Tonis

S’entrega la panera sortejada durant la Festa dels Tonis

0
COMPARTIR

panera-tonis-2015

Aquest dimecres al vespre es va fer el lliurament oficial de la panera reunida pels comerciants de l’Agrupació de Botiguers de Taradell per col·laborar amb la Festa dels Tonis. L’afortunada és la taradellenca Núria Puig Mas. El sorteig es va fer durant el pregó dels Tonis quan va ser premiada entre totes les més de mil butlletes que van votar algun candidat a Hereu.

La panera està constituïda per productes, serveis, vals, degustacions… de tots els comerços associats a l’ABT. Durant totes les festes de Nadal es va poder veure exposada en un local del passeig Domènec Sert, cedit per a l’ocasió per Josep Vivet.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments