Inici Actualitat L’Arxiu Fotogràfic Taradell surt al carrer per mostrar com es vivia la...

L’Arxiu Fotogràfic Taradell surt al carrer per mostrar com es vivia la Festa de Sant Sebastià

0
COMPARTIR
Anys 50

festa-sant-sebastia-anys50

Coincidint amb la Festa major d’hivern, l’Arxiu Fotogràfic de Taradell torna a organitzar una nova activitat del projecte ‘L’Arxiu surt al carrer’. En aquesta ocasió exposarà diverses fotografies antigues i actuals de la tradicional Festa de Sant Sebastià. Es podran veure a la Plaça de les Eres i serà una bona ocasió per conèixer, sobretot, com es vivia aquesta festa a principis i mitjans del segle XX. Una festa que tenia moltes activitats populars i era de les més importants del poble.

Cal destacar que del 21 de gener al 13 de febrer aquesta mostra quedarà exposada a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments