Inici Actualitat Quatre encaputxats roben a la gasolinera de Taradell

Quatre encaputxats roben a la gasolinera de Taradell

0
COMPARTIR

gasolinera

Robatori de pel·lícula el que es va viure aquest diumenge passat a la nit a Taradell. Diverses persones amb captuxa van robar a la gasolinera del poble, situada al polígon industrial El Vivet. Segons els Mossos d’Esquadra, no està clar si eren tres o quatre persones les que van realitzar un robatori amb violència i initimidació. Tot i que encara s’estan investigant els fets, els lladres van lligar l’únic treballador que hi havia en aquells moments i que estava a punt de tancar. Recordem que la gasolinera tanca a les 10 de la nit.

Els lladres no en van tenir prou, ja que mentre portaven a terme el robatori es van trobar que quatre clients entraven a l’establiment. Fonts dels Mossos asseguren que, almenys un dels clients, també va ser lligat. Finalment, es van endur diners. Els Mossos no han confirmat la quantitat, tot i que es parla que podrien ser uns 12.000 euros.

Els Mossos van ser avisats del robatori i llavors es van presentar a la gasolinera. No han confirmat si va ser un altre client qui els va avisar en veure moviments sospitosos mentre robaven o un cop ja s’havia produït el robatori. Fins al lloc, s’hi van desplaçar també els agents municipals i una ambulància.

Els lladres van fugir sense ser detinguts. Per aquest motiu, la investigació continua oberta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments