Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon davant de l’Olot

Derrota del TT Mont-rodon davant de l’Olot

0
COMPARTIR

ttmontrodonEl TT Mont-rodon va perdre en el primer partit de l’any contra el CTT Olot, un dels equips líders de la classificació, per 5 a 2. El conjunt olotí va certificar la seva victòria ja en els primers partits després de guanyar els quatre primers partits. Tot seguit, el Mont-rodon va fer el primer punt amb la victòria de Jordi Forcada. El segon arribaria en el partit de dobles, el final, on la parella formada per Rafel Montenegro i Jaume Cunill guanyaven per un ajustat 3-2 a la parella local.

Van jugar: Jordi Forcada (1) Rafel Montenegro (0,5) i Jaume Cunill (0,5). Després de l’onzena jornada el TT Mont-rodon perd una posició i queda onzè amb vuit punts. Dissabte que ve el TT Mont-rodon rep el CTT Arbúcies, un rival directe per les posicions de mitja taula.

Aquesta setmana que ve també torna el Circuit Promeses Individual amb la presència dels tres jugadors del CPE Taradell que participaran als Nivells G i H que es disputen a Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments