Inici Actualitat El CP Taradell comença l’any perdent a casa contra el Congrés

El CP Taradell comença l’any perdent a casa contra el Congrés

0
COMPARTIR

cp-taradell-congres-20152

Derrota per 2 a 3 del Club Patí Taradell aquest diumenge a la tarda al pavelló del Pujoló davant del Congrés. L’equip taradellenc sempre va anar a remolc en el marcador i no va ser capaç d’imposar-se. La primera part ja es va tancar amb un 0 a 1 a favor dels visitants.

cp-taradell-congres-2015El CP Taradell, a més, va tornar a estar desencertat de cara a porteria. Marçal Casadevall va retallar diferències a la segona part fent l’1 a 2, i cap a les acaballes el 2 a 3. L’equip de Climent Muñoz, però, va desaprofitar tres penals i tres faltes directes per marcar. I això va ser un factor que explica la derrota d’aquest diumenge.

El CP Taradell cau fins a la cinquena posició i ja es situa a onze punts del líder, l’HP Tona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments