Inici Actualitat La UD Taradell comença el 2015 guanyant al Sallent

La UD Taradell comença el 2015 guanyant al Sallent

0
COMPARTIR

udtaradell-sallent20152

Any nou i triomf de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la Roureda. Els taradellencs han superat al Sallent amb un gol solitari cap a les acaballes del partit.

A la primera meitat bona sortida del Taradell que en el primer quart d’hora ha gaudit de dues clares ocasions. Després d’un avís de Canó amb un xut massa centrat, Marçal Sala ha tingut el gol a les seves botes. El seu xut ha anat massa centrat i en la mateixa jugada Guillem Serrabassa, recollint una centrada des de la dreta, ha perdonat en enviar la pilota per sobre el travesser, quan ja es cantava el gol.

A partir d’aquí el Sallent ha dominat. Al minut 27 ha estat a punt de marcar un cop de cap d’Alberto, que trencava el fora de joc. La pilota ha sortit fregant el pal. Abans del descans un xut massa creuat ha suposat una nova ocasió pels visitants.

udtaradell-sallent2015A la segona part, doble canvi pel Taradell amb l’entrada de Talavera i Lucho. El Taradell, tot i no ser el dominador, sí que ha tingut més presència en atac. Els visitants només han gaudit d’un xut desviat com a oportunitat més clara. En canvi, el Taradell s’anava engrandint, primer amb un remat de cap forçat de Lucho i després amb un córner directe de Talavera que fregava el travesser.

El gol ha arribat al minut 75. Falta magistralment llançada per Talavera, que ha aturat el porter fent una gran intervenció. Però la pilota ha quedat morta a l’àrea i Òscar Sánchez l’ha enviat al fons de la xarxa. Fins al final destacar una falta perillosa llançada per Lucho i una rematada de cap de Canó desviada.

Victòria molt important del Taradell per sortir de la cua de la classificació i afrontar el 2015 amb més moral.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments